torsdag 9 december 2010

Det nya hemmet i hemmet

Inatt har varit en natt ute i snön. Matte verkade ganska orolig då jag inte kom in innan 10 i morse. Men hey, vanligtvis öppnar de dörren för mej efter två timmar. Så eftersom de gått och lagt sig istället för att vänta uppe på mej så kunde jag lika gärna ta en längre promenad. Det var ganska behagligt väder och jag klarar mej nog allt.

Igår kom Husse och Matte hem med något underbart. Ett nytt katthus åt mej och Edgar. Det förra började ha gjort sitt, klössnörena hade lossnat och musen som hängde i ett snöre har inte sett ut som en mus i evigheter. Plus att det var alldeles för litet för två katter.








Det nya trädet är mycket bättre. Det är säkert tre gånger större än det gamla och har väldigt fina sovplatser. Det är dessutom högre och har en sovkorg som hänger utanför, perfekt att sitta och se ut genom fönstret i. Edgar verkar också gilla huset, men han sitter mest på de lägre planen än så länge. Men det passar mej hur bra som helst. För att ni ska förstå lite bättre sätter Matte upp lite bilder åt er.



Edgar gillar som sagt bäst att mysa i de små krypinnen.

//Arthur

1 kommentar: