onsdag 22 februari 2012

En Edgar Uppdatering

Nu har det äntligen hänt! Frejas Matte har fått köpa upp Edgar av den där andra tanten, så nu är han ett steg närmre att höra till famlijen!
Saken var alltså den att tanten hade gett Edgar till Frejas Matte mot att tanten skulle få fram en kull med honom (vilket hon aldrig verkade komma till skott med). När Frejas Matte sedan tyckte att det började ta för lång tid och ville hitta en annan lösning så blev tanten väldigt irriterad och var först inte alls medgörlig. Men nu hade de alltså kommit överens om att Edgar skulle få köpas av Frejas Matte och i förrgår skrevs det på papprena. Så nu är Edgar i alla fall till 100% hennes.
Sedan går avtalet mellan Frejas Matte och vår Husse och Matte ut till julen, vilket betyder att om lite på 10 månader så ska Edgar kastreras och alla hans papper och äganderätt går till Husse och Matte.

Annars så har Edgar fått åka och träffa Freja igen. Tydligen var hon inte klar med sin pojkvän. Så nu är det bara jag kvar i huset igen. Men det gör inte så mycket, jag får ju så mycket mer uppmärksamhet då det är bara jag och dessutom låter Husse och Matte sovrumsdörren stå öppen då inte Edgar är hemma och kan kissa överallt.

//Arthur

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar