fredag 30 december 2011

Katt-appar

Varför har inte Husse och Matte tagit ner några appar till oss ännu?



//Arthur

torsdag 29 december 2011

Utegångsförbud

Ni kan ju själv räkna veckorna sedan senaste maskkuren.

Nå, i måndags var jag ute och hittade något smaskens som jag åt upp. Min mage höll dock inte med mig och jag spydde upp allt på kvällen. Sedan dess har jag spytt upp ett flertal gånger och nu har Husse och Matte fått nog. Nästa maskkur är på gång (det är som tur bara en tablett så det är inte mycket lidande).
Problemet är nu att jag fått utegångsförbud. Husse och Matte tycker att det får räcka nu med alla smådjur jag äter upp och sedan börjar må dåligt av så åtminstone hela Januari får jag inte gå ut!

Det kommer bli en lång månad...
//Arthur

fredag 16 december 2011

Och där hade vi svaret på problemet

Husse och Matte har varit rätt oroliga över mig de senaste dagarna. Har spytt rätt mycket men de har inte hittat någon riktig orsak till det. De började anta att det kan bero på någon dålig sork jag har ätit och troligtvis hade de rätt. Men igår så hittade de då äntligen svaret till varför jag mått så illa.

Bandmask. Igen.

Så igår kväll körde Husse via staden för att köpa nytt maskmedel åt oss. Sådandär pasta, urk. Och tre dagar ska det tas! Nu måste dessutom Edgar ta det, eftersom han har suttit och småhostat lite hela tiden så Husse och Matte tror att han också kan ha någon mask på gång (han brukar ibland slippa undan maskmedlen eftersom de ju vet att jag får det från mina matvanor ute och alltså får han inte mask lika ofta som jag).
Och visst hatar jag dendär pastan... Men Edgar är nog tre gånger värre. Då jag spjärnar emot med att ta min medicin så då får Edgar mer eller mindre panik. Husse tycker det är rätt lustigt för Edgar är ju annars en sån lugn och snäll katt. Men när Edgar känner smaken av maskmedel blir han som förbytt.Nåja, bara två portioner kvar då. Åtminstone slipper jag ju illamåendet sen.
//Arthur

måndag 12 december 2011

Den första snön (för 2011)

Den första snön har äntligen anlänt!

Och några tvekande steg inför det okända.

Men nyfikenheten tar snart över.

Och snart är vandringen i full gång.

Edgar stannade såklart på insidan.
(Fotot är inte taget samma dag, vilket den som är observant kan se på den gröna gräsmattan som syns genom fönstret)