fredag 30 september 2011

Biverkningar av att vara en jägare

Under sommaren har jag ett flertal gånger bevisat för Husse och Matte att jag är den ultimata jägaren. Nu i veckan fick vi då alltså se den mörka sidan av att äta sorkar och fåglar.

Jag mådde jätte dåligt på söndagen. Spydde ett flertal gånger. Det slutade med att jag spydde upp hela problemet. En 7 cm lång mask! Äckligt! Så efter det var det maskmedel som gällde. På måndagen ringde Husse till veterinären för att fråga om råd och fick sedan namngett masken och rekommenderat några produkter.
Produkten var en pasta på spruta som de skulle tvinga i oss. Jag tyckte att det var riktigt gott och det var ju bara skönt att slippa maskarna, så jag åt det rätt snällt och utan krångel. Problemet var att eftersom jag hade mask så var det bäst att ge maskmedel åt Edgar också, för säkerhetsskull. Och han hatar mediciner!

Men tre dagar gick snabbt och även om Edgar stretade emot med allt han var värd så fick Matte i honom alla portioner. Så igår fick jag åter gå ut i det fria. Jag antar att det kommer bli många makmedels kurer ännu, men det är det nog värt när man får gå ut.

//Arthur

söndag 25 september 2011

I'm too cute!

Edgar intresserad av kameran

Fotosession med Arthur

Hjälpte Matte en dag när hon städade terrassen. Hon gick fram och tillbaka till skogskanten med gammal blomjord och jag följde glatt efter. Matte tyckte det var roligt så hon plockade fram kameran en stund