torsdag 21 april 2011

Nattugglan

I natt fick jag vara ute och jaga. Matte börjar bli så led på mig då jag aldrig kommer in till kvällen mera och hon alltid måste endera sitta uppe sent och vänta på mig eller komma ut och hämta mig. Så igår gjorde hon ingendera och när jag inte kom då hon ropat några gånger så fick jag helt enkelt stanna ute.
Sen hade hon ju kanske tänkt att jag skulle stå utanför dörren och vänta på att bli insläppt när hon vaknade. Men det gjorde jag ju inte. Så då fick hon i alla fall lägga på sig skorna och komma ut och ropa på mig. Tror hon var orolig att jag hade hamnat under en bil under natten då jag inte ännu var hemma. Men jag mådde bra och skulle bra ha kunnat vara ut en stund till.
Fast det är nog skönt att vara inne nu. Har just ätit och ligger nu på skrivbordsstolen och vilar. Tror att jag kommer sova bra idag.

//Arthur

söndag 10 april 2011

Det är vår i luften

De senaste dagarna har det blivit varmare. Och det märks verkligen. Det är mycket trevligare att vara utomhus och jag har börjat gå på ganska långa vandringar. Matte tror jag söker någon tjej åt mej.
Matte och Husse har problem med Edgar för tillfället. Han jamar jätte högt och kissar i hörnen och på soffan. Jag hoppas att han slutar snart med det beteendet för Husse och Matte vägrar släppa in oss i sovrummet innan han är rumsren igen.

fredag 1 april 2011

I ♥ Yoghurt




För tillfället är jag den av oss som är smalare. Men om jag kan fortsätta tigga till mej lite extra goda saker med jämna mellanrum kommer jag snart vara så tjock att jag inte kommer ut genom dörren. (Men det är en bra bit dit ännu). Edgar har inte alls samma problem, av någon anledning så äter han inte glass, chips, smör, ost, hämtmat och yoghurt. (Här vill matte poängtera att hämtmaten har jag inte fått lovligt).
I helgen ska Edgar på utställning så han blir en riktigt avelshane. Nettie har därför varit här inne i veckan och rett upp hans knutar och försökt tvätta bort fettet på svansen. Edgar gillar helt klart INTE den typen av uppmärksamhet. Hans uppfödare borde komma och plocka upp honom om ungefär en halvtimme. Sedan blir det bara jag och matte i huset för ett tag. Och inte ens matte kommer jag ha som sällskap imorgon när de ska springa på sitt. Men vad ska jag inte klara mig. Bara jag får gå ut och springa på morgonen så kan jag ju sova bort halva dagen.
Ibland är det skönt att vara katt.

//Athur