tisdag 22 februari 2011

Ännu ensam hemma

Edgar kom inte alls hem i söndags. Tydligen ville katton att han skulle stanna lite längre. Men snart kommer han hem. Och tur är det, börjar bli led på att leka för mig själv. Har hittat en stor "kattstrypare" att leka med. Väldigt underhållande! Min bästa leksak hittills.

Igår var det bara jag och Matte hemma. Husse jobbade natt. Men vi var inte ledsna för det, tog tillfället i akt att ha lite kvalitetstid tillsammans. Det var första gången på länge som jag låg i sängen och läste tillsammans med Matte strax innan hon börjar sova. Vi låg där båda i sängen, Matte under täcket och jag på Mattes mage och läste hennes bok, en bra kväll.

//Athur

lördag 19 februari 2011

Frierier igen och ensam hemma

I går ringde tanten igen. Tanten som tar med sig Edgar då han ska på sina strapatser. Tydligen hade tjejen börjat löpa igen och allt var väldigt bråttom. Hastigt och lustigt hämtades han och sedan var vi bara tre kvar.
Ja, tills Husse och Matte konstaterade att de inte ville sitta hemma längre. De åkte iväg till Vasa och lämnade mig här hemma helt ensam. Men det är nog inte så farligt. Jag fick springa ute en stund innan de åkte så jag fick leka av mig. Och så tömde de kattlådan, gav mig extra mycket mat och vatten och såg annars till så att jag skulle ha det bra. Kommer nog att bara slappa och ta det lungt tills de kommer hem ikväll. Kanske äta lite. Edgar kommer också hem imorgon så då blir det full rulle i huset igen.

//Arthur

måndag 7 februari 2011

Alla hemma

Igår kom Edgar äntligen tillbaka. Han var nyduschad, kammad och stank av platsen han varit på. Han verkade först ovan med att vara hemma igen. Förstod nog inte riktigt varför han varit borta eller varför de skickat hem honom igen. Men nu är han i alla fall hemma. Och det är skönt, för jag började verkligen bli uttråkad av att gå här helt ensam.

Idag är det kallt ute. Försökte vara ute en stund med ändrade mig hastigt. Idag blir en dag att sova i Husses och Mattes säng.

//Arthur

tisdag 1 februari 2011

Ensam Hemma

Det blir ensamma dagar framöver nu. Edgar har åter åkt ut på ett av sina frieri-upptåg. Uppfödaren sade att han nog kommer att vara borta i åtminstone tre dagar, lite beroende på hur allt fortlöper. Haha, löper.

Men det betyder ju då också att jag kommer att vara helt ensam om dagarna. Och trots att jag nog vill försöka verka tuff inför främlingar som hälsar på, så är jag i slutänden en lekfull och kelig katt. Så tre dagar utan både Matte och Edgar och med Husse på jobb kan nog bli ganska långsamma dagar.

//Arthur