måndag 24 januari 2011

Fotosession i snön


Idag lurade Husse och Matte ut oss i snön för att få några bilder. Främst av Edgar såklart, jag hade inte riktigt tid att se vacker ut medan jag jagade Husses snöbollar. Men nog fastnade jag på några foton jag med.

Hellooo!











Här har vi då Edgars fotomodells bild.















Jag som jagar snöbollar.












Jag som njuter av att vara ute.












Ekorren Edgar










Edgar när han väl kommit sig ner i snön...
och sedan inser att den är väldigt djup.
Ja... Jag tror vi kan sammanfatta med att
varken Edgar eller hans päls gillar snö så värst mycket.

söndag 23 januari 2011

Facebook

Edgar sitter och facebookar.

Nu får det räcka med snö

Det har varit en väldigt kall vinter. Det är flera gånger som Matte har försökt släppa ut mej och öppnat dörren som jag bara har tvärstannat i dörröppningen och ruggat tillbaka av kylan. Och så mycket snö det har kommit! Snötäcket sträcker sig ända upp till terrassgolvet nu. Det är som man skulle kunna tro att marken faktiskt börjar genast vid terrassen. Men så fort man hoppar ut så inser man ju att det inte alls är så.
Nåja, nu har det i alla fall blivit varmare, vilket har gjort att det har snöat ännu mera. Men det är i alla fall varmare. Och man skulle ju kunna tro att det skulle vara enklare då att gå ut. Så fel så fel. För nu kommer nämligen nästa problem fram i dagsljuset.

Eftersom det är så pass varmt så smälter snön mycket lättare. Och när det smälter bilder det klimpar med annan snö. Och när man som katt går i snön utan skor så fryser dessa klimpar sig fast under ens fötter!

Igår när jag kom in till Husse och Matte igen så hade jag flera klimpar under varje tass. Matte tog mig till badrummet var vi lirkade lös isbitarna. Jag kan erkänna att det inte kändes riktigt skönt att hon drog i den päls som finns under tassarna, men visst kändes det bra när de väl var borta. Matte slängde bitarna i duschen för att låta dem smälta men så lätt skulle de inte komma undan! Jag och Edgar attackerade dem och åt upp dem innan de hann komma undan. Muhaha!

Det räcker med snö nu.
//Arthur